Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Nijmegen

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Nijmegen

4 sterren na 58 reviews

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Goede service! Voorgerechten heel snel komen nabrengen op eigen initiatief. Top!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen de friet was nog niet gaar

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de prijs was het goed en heerlijk, goede bezorging

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

1. De ontvangst. (dit hebben we ook proberen aan te geven bij de kok die uiteindelijk ons eten kwam brengen). - Binnenkomt in een enorme puinhoop, tussen de kabels op de grond, gereedschap en boormachines. Ik snap dat de horeca het moeilijk heeft, maar op deze manier gaat elke beleving er ook af. (kies er dan voor om alleen te bezorgen). - We hadden besteld om 19.30 uur en toen er om19.45 nog steeds niemand bij ons was gekomen (we stonden alleen in de zaak / bouwplaats) en af en toe kwam er een vriendelijke fietscourier langs, heb ik besloten om te gaan zoeken naar iemand. Ik vond in de kelder (ook weer tussen de puinzooi van gereedschappen ed. ) een kok. Die gaf aan dat hij bijna klaar was en zo naar boven zou komen. - Toen ik de Kok aangaf dat ik dit geen ontvangst en geen gang van zaken vind om je gasten zo ruim 15 minuten alleen te laten wachten , schoot hij in een ongepaste verdediging en gaf hij aan dat er vooraan een "wachtkamer" zou zijn. hier stonden inderdaad, tussen de

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed op temperatuur. Perfect!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had er iets meer van verwacht. De varkenshaas was niet veel, dat werd gecompenseerd met veel friet. Het kaasplankje was ook heel weinig. Verder was het eten wel lekker en de bezorging was netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede service en snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding! Aanrader.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. De cheesecake was favoriet! De salade bij het hoofdgerecht had iets meer gemogen. Eén klein schaaltje voor 2 personen is wat te weinig. Verder prima.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, hoofdgerechten waren zelfs nog warm na het voorgerecht. Bestelling was wel 20 minuten te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smaakvol, meer dan voldoende in hoeveelheid, warm. Bezorging was goed, wel een minuut of 20 te vroeg. Nu was dit nu geen probleem maar kan me voorstellen als je nog niet thuis bent dat dit vervelend kan zijn. Ben erg tevreden en heb al regelmatig besteld. Bedankt en tot ziens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Er miste wel een extra stokbroodje die we besteld hadden maar omdat het eten anders koud zou worden was niet praktisch hier meteen wat van te zeggen. Daarnaast was de opmerking die ik erbij had geschreven niet gelezen waardoor er wel wakame in mijn pokebowl zat.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio (ook hert) lekker Spareribs lekker Zalm lekker Salade wat weinig voor 2 personen Frites een beetje koud bij aankomst Cheesecake met saus lekker Kaasjes met saus simpel maar lekker

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten. Prijs / kwalitiet is top!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer echt heel lekker. Mijn 3 vriendinnen die ook kwamen was het de eerste keer en hun zijn nu ook om. We hebben genoten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Best wel even moeten wachten en niet vriendelijk te woord gestaan. Erg kortaf en de medewerkster liep van me weg en maakte haar zin af met haar rug naar mij toe. Het eten was erg lekker!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit voor deze prijs. Leuk en makkelijk om het thuis zelf af te maken. Wel veel afval/verpakkingsmateriaal. De oventijden kunnen wel iets langer volgens mij. Er was een verkeerd dessert toegevoegd.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit/prijsverhouding, ruime keus.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

3 gangen menu prijs kwaliteit prima, goed verpakt voor afhalen.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten uit de @home box! Hertencarpaccio is echt een aanrader!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk. Ingepakt in een mooie doos, alles was goed duidelijk uitgelegd en het eten heerlijk. Echt uit eten thuis. Mijn zoon vond de sparerib wat minder maar biefstuk was erg goed. Net als de voorgerechten, zalm op toast, carpaccio en de zalm Bowl en ook de toetjes... Ik ga snel weer bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en goede service. Beenhammetje was lekker mals en het was super goed eten. Zeker een aanrader om te bestellen en lekker te gaan eten als het weer kan.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst sinds lange tijd weer heerlijk eten kunnen halen, aangezien de meeste restaurants niet bezorgen in mijn wijk. Het was echt een traktatie, zeer smakelijk, compleet en goede handleiding om alles thuis op te warmen en serveren. Voor herhaling vatbaar!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en was snel bezorgd!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kaasplankje was teleurstellend, vorige keer véél beter. Nu 2 hele kleine stukjes kaas. Verder prima!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Mooi op tijd, erg compleet en goed verzorgd.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prima. Bestelling mooi op tijd. Het eten was lekker en goed warm doordat het goed was ingepakt

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Snelle bezorging!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en het waren ruime porties. Door de servetten en pepermuntjes leek het net of we in een restaurant zaten. De service (bestelling en bezorging) vond ik erg goed. Dit gaan we zeker vaker doen!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten vandaag! Fijne prijs kwaliteit verhouding Goede vriendelijke bezorging Ales wat warm moest zijn was warm Nog beter met: Meer Vega opties Kinderporties

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld voor 18:00 en de bezorgers stonden er al om 17:15. Mijn huisgenoten hebben het aangenomen maar zelf was ik nog niet thuis dus had ik koud eten. Beetje jammer..

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd. Boekje erbij hoe alles opgewarmd moest worden. Zelfs aan de servetten, pepermuntjes en doekjes voor je handen is gedacht! En het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is een leuk concept. Het eten was ook lekker. Alleen de groenten was super grof gesneden en er zaten te veel grote stukken ui in. Ook het dessert proeferijtje viel een beetje tegen....

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Ook fijn dat het nog warm was bij thuisbezorging.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Qua smaak was het eten lekker, allen voordat ik de stad uit was, was het eten al lauw. Dus toen we thuiskwamen afgekoeld. Hammer.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio royaal was helaas nog deels bevroren..

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van een maaltijd met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Het ophalen was zo gepiept en het personeel erg vriendelijk; thuis kon je merken dat het eten met veel zorg was bereid. Bestellen bij Bregje is een briljante top-tip-voor-thuis.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd. Goede kwaliteit, zeker voor de prijs die je neerlegt.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk driegangen menu afgehaald, perfect geregeld!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super fijn dat het eten op een afgesproken tijdstip klaar staat om afgehaald te worden en onwijs aardige medewerkers!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er snel, eten was heerlijk en nog goed warm :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, lekker op smaak en goed verpakt!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed verpakt in een leuke doos. Je krijgt er een boekje bij met duidelijke uitleg, en het eten was lekker !

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het voorgerecht was heerlijk en niks op aan te merken. Het hoofdgerecht was bijna koud, de saus was gelekt en de friet was taai en nat (komt denk ik door de kartonnen zak). Ik denk dat als ze met een auto hadden bezorgd er niks aan de hand was, maar met de fiets was de afstand vanuit Bregje denk ik te ver. Het toetje was vergeten, kan gebeuren en gelukkig werd het snel gebracht. Als toetje het proeverijtje, waarvoor extra is betaald. Het was prima, maar ik miste wel het wow-effect die je wel hebt als je bij Bregje binnen eet. Met een iets leukere opmaak was het een stuk feestelijker geweest.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bezorging had ik als 'zo snel mogelijk' gemarkeerd. De levertijd was prima. Toen ik echter bekeek wat er allemaal bij zat, was het bakje met mayonaise open door de tas heen gegaan. Er kan iets meer knoflooksaus bij de spareribs geleverd worden. De spareribs vond ik redelijk droog, wellicht dat daar een oplossing voor gevonden kan worden. De proeverij voor één persoon was precies goed qua hoeveelheid en heel lekker.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 euro betaald voor de meest matige salades die ik in jaren heb gezien. De bakjes waren niet eens gevuld en in 2 happen op. Daarnaast kon je de varkenshaas in 1 hap opeten en was die koud. Friet en beenham waren prima, voor de rest alles heel matig. Bezorging was wel op tijd.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond van de thuisbezorgde drie-gangen-menu’s die precies op het afgesproken tijdstip bezorgd werden door een sportieve jongeman op de fiets ! Top dat de maaltijden in papieren verpakking bezorgd worden #milieuvriendelijk

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!! We hebben echt van alles genoten! Top geleverd en tot in de puntjes verzorgd!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend bevallen. Heerlijk gegeten tegen een bijzonder vriendelijke prijs. Hoeveelheid was ook precies goed. De Beef Tataki was heerlijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat leuk dat je Bregje nu ook in huis kunt halen. Wij zijn fan. Hopen wel snel weer gewoon naar het restaurant te kunnen komen. De afhaal service is wat mij betreft tot die tijd een goed alternatief voor een lekker en goedkoop 3 gangen diner in huis. Alleen één tip: als iemand de zalm kiest, doe dan de friet in een ander bakje. De friet was nu nat door het vocht wat uit de zalm kwam, dat is niet zo lekker.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was erg weinig Beef ter was prima Hamburger taai en smaakloos Zalm glazig Friiet taai, koud en smaakloos Wafel en madelaine cakjes prima

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super leuk en goed geregeld